Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова і відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами в соцмережі Instagram яскравими моментами з життя.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників чудовою новиною – скоро вийде короткометражний кліп на пісню "Голий король", яку Гросу презентувала ще два місяці тому. Про це артистка написала в соцмережі в четвер, 28 серпня.

"Ура відзняли🤗 🤗 🤗 не минуло й двох місяців з прем'єри пісні і скоро ви побачите її екранізацію ❤️ ️ короткометражку-кліп #Голий Король. Які у вас очікування?)))" - поділилася Аліна.

До слова, в короткому анонсі дівчина позує у весільній сукні на вулиці в компанії двох чоловіків – режисера Міті Шмурака і кліпмейкера Діми Маніфеста.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Це буде бомба", "Я думаю це буде дуже круто))) Чекаємо на кліп❤️❤️❤️", "З Романом у головній ролі❤️😍", "Буде як завжди дуже круто", - відзначили в коментарях під постом фанати Гросу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Аліна Гросу похвалилася трюком на зйомках без дублера: "а ви б хотіли?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу зняла нижню білизну заради ролі в українському серіалі.

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу показала "охоронців", яких до неї приставив чоловік: "Коханий ревнує".