Вєрка Сердючка (в миру Андрій Данилко) потрапила в скандал під час святкування Дня Незалежності. Причому скандалів було відразу кілька. По-перше, групи" Бумбокс "і" Океан Ельзи " заявили про те, що їх пісні були використані без відповідних прав. Однак це було не найголовніше. Українці, які стали свідками шоу на Софіївській площі, заявили, що те, що відбувається там не можна назвати інакше, як сором і жах.

Свято 24 серпня вирішили назвати "Пісенна історія сучасної України", в ході заходу пісні переспівали пісні один одного. Однак фанатам це шоу явно не сподобалося. Українці назвали шоу "незрозумілим", "жахливим"і навіть "примітивним". Особливо користувачів обурила ситуація з виступом Наталії Могилевської. Могилевська виконала пісні" Время и Стекло", причому вийшла на сцену... в помаранчевих трусах! За це шоу додатково розкритикували. Особливо дісталося Сердючці, як організатору свята.


Скандал набирав обертів і змусив виступити навіть маму Сердючки. "Якщо труси з шортами людина плутає, тоді це дійсно сором", - написала вона. Крім того, шоу критикували далеко не всі. Деяким шоу дуже сподобалося- "Краще шоу за всі роки святкувань", " Супер! Сердючка найкраща!", заявили користувачі соціальної мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадавши, велелюбний Павло Зібров приставав до Олі Полякової на 45-річчя Наталії Могилевської, поки дружина Марина сиділа поруч.

Як повідомляв портал Знай.ua , Джамала, Кароль, Матвієнко та Зібров переспівали "Червону руту" Ротару В День Незалежності України.

Також портал Знай.ua писав, що головний вусань країни Павло Зібров розповів, як колись виступав на сцені за кабана.