Відома російська балерина і громадська діячка Анастасія Волочкова досить часто потрапляє у всілякі скандали. Так, під час відпочинку в Туреччині у жінки сталося незаконне списання коштів з карткового рахунку.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно вона виступила на сцені амфітеатру готелю, в якому поселяться Волочкова. Користувачі ж в мережі висловили думку про невдалий творчий експромт. Вони заявили, що у балерини спина стала сутулою, сама вона виглядала більш незграбною, а рухи — кострубатими.

Поза подібних виступів балерина відпочиває в номері готелю. Анастасія опублікувала фото, на якому постала в ночнушке в ліжку поруч з крокодилом з рушників.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Прокоментувала вона публікацію словами: "Як же я люблю приємні сюрпризи! Цей крокодильчик-мені під стать. Буду спати з ним! Третій-зайвий. І вам добрих снів". Користувачі ж не мали можливість написати що-небудь через закритий доступ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських блиснула оголеними сідницями у ванній: "а чого Потапа не посадила?"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Жіночого кварталу" вийшла заміж за свого колегу: як це було

Знай.ua писав, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь розкрила свій головний секрет краси. і це не те, про що ви подумали. Ведуча ніколи не приховувала, що різні маски, масажери і сироватки — не для неї. Вона настільки непосидюча, що навіть 40-хвилинну стрижку переносить насилу.