Російська актриса Христина Асмус стала популярною завдяки ролі Варі Черноус з відомого телесеріалу "Інтерни". У 2013 році вийшла заміж за популярного гумориста, телеведучого, шоумена і співака Гаріка Харламова. Пара оголосила про розлучення 22 червня 2020 року, не повідомляючи ніяку інформацію про причини подібного рішення.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Христина Асмус опублікувала фото у себе в акаунті Instagram, на який підписано майже чотири мільйони людей. На ньому вона стоїть в короткій золотій сукні поруч зі скандальним російським актором, який підтримує "ДНР", Іваном Охлабистіним і співаком Тимуром Родрігезом. Разом вони будуть телеведучими на новому шоу ТНТ.

Шанувальники описують захват від побаченого образу: "Ох ці ногііі", "Ваууу! Крутий образ. І шоу буде бомба", "Христина, шикарна!", "Це ти очманіла)", "Христина як цукерка, так і хочеться розгорнути".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, співачка Marietta влаштувала в райському місці Києва найспекотнішу вечірку літа: "Не очікували навіть..."

Як повідомляв "Знай.ua", учасникам " Кохання на виживання" влаштували пекло в райському місці: душ з фекалій і ганебний стовп. 15 пар вирушили в екзотичну Латинську Америку на Екстремальний тест-драйв відносин.

Знай.ua писав, холостячка Мішина: чоловіки почали битву за серце дівчини, перші враження. Імена учасників до старту не розголошують, проте в прес-службі СТБ вирішили поділитися деякими коментарями і першими враженнями чоловіків від шоу і головної героїні.