Українська поп-співачка Анна Седокова відома завдяки "ВИА Гре", в яку зуміла потрапити лише в 2002 році. Вона стала фронт-вокалісткою і саме при ній група досягла найбільшого успіху, будучи в складі разом з Вірою Брежнєвою і надією Грановської.

Читайте Знай в Google News!

Аккаунт в Instagram артистки налічує майже 10 тисяч публікацій і більше п'яти мільйонів передплатників. Вона опублікувала кілька фотографій зі своїм сином, на яких на Сєдокової не видно одягу.

Співачка підписала фотографії довгим текстом, в якому розповіла про щастя. "Вчора довго не могла заснути. Поруч з коханою людиною, нескінченно обожнюваним мною, я стала щасливою. У сусідній кімнаті спав ще один маленький чоловік, нескінченно улюблений. Мої донечки ... Все це робить мене шалено вдячною за кожну хвилину. Але іноді, в рідкісні моменти і я не відчуваю себе щасливою", - такими словами почала розповідь Седокова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Далі вона повідомила, що при більшій популярності і успішності людини, стає складніше життя, жорсткіше конкуренція та інші бюджети. На її думку, знаходять любов люди-сумують за свободою. Інші ж сумують за минулими часами, не бачачи світлого майбутнього.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, за ці гроші можна побудувати готель: 30-річний син Нагієва відмовив "Холостяку".

Як повідомляв "Знай.ua", Російська Кардашьян потерлася об лежак "фірмовими" сідницями, і все це в крихітному бікіні.

Знай.ua писав, що батько загиблої блогерки зізнався, що написав у листі, яке поклав у її могилу.