Томас Нойвірт, більш відомий під жіночим альтер-его Кончіта Вурст - австрійський поп-співак і дрег-квін. Переможець конкурсу "Євробачення-2014" в Копенгагені. Образ "жінки з бородою" був створений Нойвіртом у 2011 році. За допомогою нього співак прагне дати людям привід задуматися про природу інакшості, ксенофобії і про толерантність. Артист активний користувач Instagram і часто радує шанувальників новинами свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно зірковий красень показав чарівне фото в яскравому образі, на якому з'явився в компанії загадкової дівчини. Тон на фото скинув з плечей сіре хутро, на його голові рожеве волосся, Чорна борода і мила сережка у вусі. Кончіта обіймає тендітну дівчину з блакитним волоссям. Вона в рожевому светрі і теж з сережками у вухах. Вони обидві пильно дивляться в камеру. У підписі до фотографії Нойвірт написав: "11 Вересня 2020 р. новий реліз з @louasril, створений @edomjusik, прев'ю на @amadeusawards 10 вересня. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Кончіти, її з подружкою завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Кончіта Вурст спокушає шанувальників прозорим вбранням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кончіта Вурст затьмарила Баскова і Хілтон разом узятих.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кончіта Вурст раптово облисіла.