Популярна співачка Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ. Співачка болівійського походження, але знає багато мов, серед яких російська, але нещодавно вона презентувала україномовний хіт. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком – Мішель показала жаркий кадр з нової фотосесії, на якому з'явилася в спокусливому образі. Як видно, Мішель зображена на вулиці, вона стоїть у цікавій позі і не дивиться в камеру. На ній чорні вельветові штани і вузький бежевий корсет, який красиво підкреслив пружні груди.

Читайте Знай в Google News!

"Нехай пост і фотографія не будуть відповідати! А що робити, коли купа крутих фоток за останній час зібралися... поїхавши. Вже довгий час хотіла піти на розтяжку, але не наважувалася, тому що від останнього разу, коли мене тягнули, залишилися не найприємніші і комфортні відчуття. Я тоді трохи злякалася, мені було складно дихати, і слово розтяжка для мене асоціювалася зі словом "біль" або "о, ні! розтяжка" - я придумувала все що завгодно, щоб не ходити на неї, хоча розуміла, що дуже потрібно. Але вчорашній день змінив моє ставлення! @tatarintseva_official покликала, і я така «ну давай! спробую прибрати цей бар'єр» Ми почали займатися і всередині мене стало так спокійно, з'явилося відчуття, що тут безпечно. Розтяжка пройшла настільки швидко, легко, спокійно, що мені хотілося ще! І після Я відчувала себе легкою, мені хотілося танцювати!",- розповіла Мішель.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.