У перший день осені на 1+1 стартує реаліті-шоу "Майже колішні", яке постарається допомогти парам розібратися у відносинах і зберегти шлюб тим парам, які знаходяться на межі розлучення. Експертом проекту стала психолог Ірина Кириченко, А зірки чесно поділилися своїми історіями і навіть розкрили секрети щасливого шлюбу.

Читайте Знай в Google News!

Співачка, учасниця "Танців з зірками" і мама двох дітей Слава Камінська згадала, що зі своїм колишнім чоловіком робила спроби врятувати шлюб, давала відносинам другий шанс, але подружжя все ж прийняло рішення розлучитися:

"зараз ми в дуже комфортних теплих відносинах. Чесно кажучи, сталося це не відразу. Ви знаєте, я жінка імпульсивна і емоційна, іноді давала волю образам. Але мудрість приходить з досвідом, і я більш ніж щаслива тому, в якій точці знаходяться наші з Едгаром відносини зараз", - зазначає Слава.

Слава Камінська з колишнім чоловіком і дітьми, фото - https://www.instagram.com/babaslavka/
Слава Камінська з колишнім чоловіком і дітьми, фото - https://www.instagram.com/babaslavka/

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

А тим, хто зараз знаходиться на межі розлучення, співачка порадила не відмовлятися від допомоги оточуючих і знайти в собі сили, щоб пережити критичний момент:

"розставання потрібно пережити, переплакати, перестраждати - дозвольте собі бути слабкою якийсь час. Не відмовляйтеся від допомоги близьких, не бійтеся здатися занадто вразливою або відкритою. Розлучення - це не кінець світу. Так, це стрес, так, це дуже боляче, але це хороший інструмент для переосмислення багатьох речей".

Співачка, учасниця "Танців з зірками", дружина і мама двох дітей Санта Дімопулос свого часу теж пережила розставання і, незважаючи на це, ніколи не переставала вірити в справжнє кохання. Зірка розповіла про головні секрети її щасливого шлюбу:

Санта Дімопулос, скріншот: YouTube
Санта Дімопулос, скріншот: YouTube

" по-перше, це спілкування зі своїм чоловіком - з відкритим серцем і сповнена любові. По-друге, у відносинах дуже важлива тактильність - обійми, поцілунки. Саме вони надають відчуття близькості і безпеки для жінки. Щоб ваш шлюб був міцним і щасливим, у кожного партнера повинні бути свої інтереси і свій особистий простір - нам всім іноді важливо побути наодинці з собою. Але в той же час, якщо ви пара або подружжя, у вас повинні бути і спільні інтереси, адже сім'я - одне ціле. Щоб з роками ваші стосунки не згасали, необхідно над ними працювати щодня: розвиватися духовно, розумово і фізично, а головне - робити це разом", - розповіла Санта.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Слава Камінська перед "танцями з зірками" захопила Бердянськ формами в бікіні.

Як повідомляв Знай. ua, Слава Камінська присвятила Дікусару трепетний вірш.

Також Знай. ua писав, що Слава Камінська несподівано повернулася до Едгара.