Відома російська актриса Тетяна Кравченко, яка скоро відзначить 67-річчя, запам'яталася глядачам за серіалом "Свати". Її персонажа Валюху полюбили всі, добра жінка, яка в будь-який момент здатна підняти настрій. У парі з Добронравовим вони виглядали просто чудово! Однак, час не щадить нікого, і навіть улюблена актриса несподівано для шанувальників постаріла.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно в мережі спливло фото, на якому Тетяна Кравченко позує в домашньому образі на дачі. Актриса відображена в домашній обстановці, вона сфотографувалася біля квітучого куща і мило посміхалася. Користувачі зраділи, побачивши рідкісне фото зірки і відзначили, що вона трохи змінилася, хоча блиск в оченятах ще той же! Але є й ті, хто відзначив, що зірка "Сватів" сильно постаріла і без макіяжу виглядає як звичайна сільська жінка.

Тетяна Кравченко, фото-соцмережі
Тетяна Кравченко, фото-соцмережі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадавши, Валюха зі "Сватів" пояснила, як бездарі стають популярними.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Валюха зі "Сватів" зав'язала з чоловіками.

Також портал "Знай.ua" писав, що "Сватів" повернуть з чистилища – автори знайшли спосіб виправдати акторів.