Колега Жені Кошового з Improv Live Show Костя Трембовецький за лаштунками шоу "Хто зверху?" (Новий канал) зізнався, що ніколи не пробував алкоголь і зовсім не шкодує про це.

Зірка Improv Live Show Костя Трембовецький
Зірка Improv Live Show Костя Трембовецький

У перерві між зйомками "Хто зверху?28-річний гуморист розговорився: розповідаючи про подарунок, який найбільше запам'ятався у житті, він повідомив, що ніколи не пробував алкогольні напої.

"Одного разу, на річницю наших стосунків, дівчина подарувала мені ящик дитячого шампанського, - згадав артист. - Я не п'ю, і не пробував навіть. Але вона тоді сказала: "Я хочу, щоб ми напилися в цей день". І ось ми всі випили. Правда, потім сильно дуло живіт (сміється)".

За словами Кості, алкоголь ніколи йому не був цікавий. А думка оточуючих артиста зовсім не хвилює.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Женя Кошовий і хлопці з Improv Live Show
Женя Кошовий і хлопці з Improv Live Show

"Ніколи цілеспрямовано не пив, - каже Костя. - А якщо хтось каже: "Ну, випий з нами, чи не мужик, чи що?"- це їхня думка, у мене – інша. Я не п'ю, при цьому я залишаюся чоловіком (посміхається)".

Нагадаємо, у десятому, ювілейному, сезоні "Хто зверху?", який виходить щочетверга о 19:00 на Новому каналі, ви ще більше дізнаєтеся несподіваних зізнань зірок.

Раніше повідомлялося, які сюрпризи готують Новий канал, СТБ та ICTV для телеглядачів в осінньому сезоні. Читайте про майбутні прем'єри нових серіалів, фільмів, тв-шоу і реаліті.

З 27 серпня стартував новий сезон "Хто зверху?" з Лесею Нікітюк і Сергієм Притулою.

А з 31 серпня (19:00) на Новому каналі стартує новий проєкт "У кого більше?". Ведучі (Анна Олицька та Анастасія Кошман, Максим Узол та Ольга Манько, Валентин Червнявський та Аліна Мисечко) відправляться в екзотичні країни Азії та Африки, щоб там за три дні заробити якомога більше грошей.

Ведучі проєкту "У кого більше?"
Ведучі проєкту "У кого більше?"

Для цього кожен день вони будуть освоювати нову професію.

Першу знайдуть ще в Україні, другу - на місці, а третю - для них вибере суперник. Найцікавіша історія розгорнеться навколо саме третьої роботи. Тому що зазвичай конкурент дає найнебезпечніше і найогидніше заняття, щоб його суперник не впорався і таким чином в підсумку заробив менше грошей.

Також читайте інтерв'ю для Знай.uа Олега Кензова, в якому він розповів про схожість з Томом Харді, про дочку і зйомки "Кохання на виживання" в Перу.