Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковські, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і цього разу не підвела, і як зазвичай продемонструвала в мережі Свій спокусливий знімок. Так, цього разу дівчина показала спокусливі фото, на яких позує у відвертому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Емілі Ратаковські з'явилася в цікавій локації, вона позує в еротичних позах, повернувшись попою до об'єктива. На ній сексапільне Смугасте плаття, яке ледь прикриває зад, а Свій образ вона доповнила капелюхом в тон поряд, а також масивними прикрасами. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж, вона кидає в камеру кокетливі погляди. У підписі до публікації Ратаковскі написала: "Today". Фанати кинулися активно обговорювати її образ, засинаючи компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Емілі Ратаковськи пограла принадами перед дзеркалом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковськи з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковськи засвітити труси.