Ведучий "Кохання на виживання" (Новий канал) Олег Кензов, який нещодавно зізнався в почуттях до своєї колеги по цеху Лесі Нікітюк, похвалився відпочинком VIP-класу.

Український Том Гарді і автор хіта "Обстановка по кайфу" днями закінчив зйомки кліпу на нову пісню. А щоб трохи відновити сили, організував собі luxury-розваги.

Олег Кензов, кадр з відео
Олег Кензов, кадр з відео

"У мене ранок починається не з кави, а з прямого ефіру на радіо і яхти, – каже Олег. - Зараз будемо плисти по Дніпру. Прохолодно, звичайно, але нічого. Головне, що красиво".

Сидячи на кормі, він похвалився красивим краєвидом в Instagram-stories, а потім заінтригував своїх прихильниць.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Що, наречені, гарний наречений з яхтою вам потрібен?"- посміхнувся він.

Олег Кензов, фото: Новий канал
Олег Кензов, фото: Новий канал

До речі, чи є друга половинка у Олега - невідомо. Ведучий не любить говорити про своє особисте життя і ухиляється від питань, чи зайнято його серце. Відомо лише, що він був двічі одружений. Перший раз в 2012 році на дівчині Насті. Вона народила йому дочку Евеліну, але через розбіжності пара розлучилася. Другий невдалий шлюб був цивільним - з артисткою Наталією, яка виступає під псевдонімом DJ Madonna. Після недовгого спільного життя вони розійшлися.

Олег Кензов з донькою, фото з особистого архіву артиста
Олег Кензов з донькою, фото з особистого архіву артиста

Негативний досвід особистих стосунків виявився дуже цінним під час роботи над проєктом "Кохання на виживання". Які поради Олег давав парам - дивіться у першому епізоді реаліті 15 вересня о 19:00 на Новому каналі.

Нагадаємо, раніше в інтерв'ю для Знай.uа Олег Кензов розповів про зйомки "Кохання на виживання" в Перу, про стосунки з першою дружиною і дочкою, про перебування на карантині і залежність від роботи.

Також повідомлялося, що учасникам реаліті "Кохання на виживання" влаштували пекло в райському місці. 15 пар пройдуть екстремальний тестдрайв на перевірку стосунків. Щоб зрозуміти, чи є у них спільне майбутнє і не жити більше в сумнівах, кожну пару очікують жорсткі випробування.