Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка запала в душу покійному нині Х'ю Хефнеру, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами та еротичними фотосесіями.

Читайте Знай в Google News!

У своєму Instagram-акаунті знаменитість часто публікує відверті знімки. Цього разу Даша поділилася пікантним кадром з морського курорту, на якому позує в бежевій сукні в чорний великий горошок. Пишне декольте вигідно підкреслено, а темні кучеряве волосся красиво укладене на один бік.

"Є секретики, які самі себе видають. Видно?"- заінтригувала Астаф'єва.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До слова, підписники залишилися в захваті від нової публікації артистки, а деякі навіть припустили, що Даша вагітна або закохалася.

"Що ви щаслива?", "Звичайно видно! Щастя в очах!🤗", "Ви вагітні👍", "Груди стали шикарніші😁✨", "Така красива, така природна що просто 🔥", "Вітаю Вас це чудово💙💜💗", "Щасливі очі і пухкі пальці))) про груди мовчу 😅", "Інтригує, Ви чекаєте на поповнення? 👶 🏻 👧 🏻 😊", "Якщо я правильно здогадуюся - то це прекрасна новина❤️", - пишуть у коментарях під постом шанувальники співачки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Даша Астаф'єва показала свої груди класикам.

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва розбурхала фантазію фанатів спокусливим образом.

Також портал Знай.uа писав, що екссолістка NikitA в сексі-білизні навчила українок прийомчикам спокушання: "Надихає".