Проти російського 18-річного юнака було порушено кримінальну справу. Це сталося через те, що він прикурив сигарету від свічки в кафедральному соборі Казанської ікони Божої Матері в Читі. Про це повідомили на сайті управління Слідчого комітету по Забайкаллю.

Читайте Знай в Google News!

Хлопець підозрюється в образі почуттів віруючих (частина 2 статті 148 Кримінального кодексу Російської Федерації). Відеоролик з церкви був викладений підлітком в Instagram і TikTok ще в кінці липня. Разом з іншим молодим чоловіком вони на відео дозволяють собі матюкатися, а потім зайти в храм, перехреститися перед іконою і прикурити сигатеру від свічки на вівтарі.

Підліток зі зрозумілих причин приніс свої вибачення перед усіма, кого міг образити і заявив про скоєну дію, як про дурість заради популярності. Після публікації відеоролика 18-річний молодий чоловік отримував погрози і образи з боку користувачів Інтернету.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, шоколадний дощ - людям на голови випали коричневі опади.

Як повідомляв "Знай.ua", офіційний канал Путіна зганьбився на широкому інтимному коридорі: "При Сталіні за таке розстріляли б"

Знай.ua писав, зловісний філософ погрожує владі Лукашенка - раніше підтримував революції в Грузії та Україні. Французький громадський діяч і філософ Бернар-Анрі Леві зустрівся з лідером білоруської опозиції Світланою Тихановською.