Владислав Топалов-34-річний співак, танцюрист і актор. Він відомий своєю участю в групі Smash!!, в якій він виступав разом з Сергієм Лазарєвим. За свою кар'єру він встиг випустити 3 повноцінних альбоми.

Читайте Знай в Google News!

Зараз він перебуває в офіційних відносинах з українською телеведучою Регіною Тодоренко, відомою завдяки участі в шоу"Орел і Решка". У них народився син Михайло 5 грудня 2018 року.

Він, як і його дружина, бере участь в шоу" Льодовиковий період " і зараз готується разом з Оленою Ільїних, відомою російською фігуристкою в танцях на льоду. Вона є олімпійською чемпіонкою 2014 року і заслуженим майстром спорту Російської Федерації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"На моєму обличчі явне панічне питання:" чтоооо дальшеееее", — прокоментував він фото. Користувачі в коментарях бажають удачі і говорять про вдалість фотографії: "але дуже красиво! І такий політ', " Ну красень!, тільки вперед....", "Ваше обличчя-артистичне. Не видає думки","у неї таке ж питання)))".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 60-річний Ігор Ніколаєв задумався про власну заміну: "Творчих успіхів тобі"

Як повідомляв " Знай.ІА", полячка схожа на Ірину Шейк - що відомо про нову дівчину Бреда Пітта.

Знай.ІА писав, "Відкрий, коли голодний", - Віталька отримав в подарунок від коханої особливу коробочку. Український актор Гарік Бірча не любить розповідати про своє особисте життя. Але за лаштунками шоу " Хто зверху?"(Новий канал) зірка серіалу "Віталька" все-таки розговорився і згадав про приємний подарунок, який йому колись зробила його кохана.