Сергій Глушко, більш відомий під псевдонімом Тарзан, 50-річний актор, бодібілдер. Популярність досяг завдяки роботі стриптизером. За свою кар'єру встиг знятися в більше десяти фільмах, написати книгу "Культ тіла" і випустити її в 2010 році, виконати багато ролей в театрі і записати багато пісень, в основному в дуеті з Наташею Корольовою. З нею вони вже більше 15 років в офіційних відносинах.

Читайте Знай в Google News!

Зараз на офіційному акаунті Тарзана в соціальній мережі Instagram було опублікована нова фотографія. На ній він стоїть в піджаку і штанях з мотнею поруч з актрисою Марією Горбань. У коментарі він вказав, що вони встигли відіграти перший спектакль "Чоловік на годину" в Москві після тривалої перерви і готуються до нового театрального сезону, назвавши дати найближчих вистав.

"Удачі удачі і ще раз удачі у всьому", "Дивно, що одягнений", "Чоловік в розквіті років і сил.. Хто говорить зворотне, тим керує банальна заздрість. Ви молодець, Сергій! Та взагалі ви з Наташею молодці, всім злостивцям на заздрість! Харизма!", "Серьога, як накачати м'язи як у тебе?",- коментують користувачі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Холостяк" Макс Михайлюк зняв сорочку, розстебнув штани і просить про другий шанс.

Як повідомляв "Знай.ua", розпусна Астаф'єва видала свої секретики і не тільки: "Видно?"

Знай.ua писав, 22-річна дочка Якубовича стала схожа на чоловіка. У соцмережі Instagram вона веде аккаунт під вигаданим псевдонімом Barbara Vido. Нещодавно дівчина виклала яскраву фотографію, на якій позує в образі скандинавського бога і героя всесвіту Marvel Локі.