Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка нещодавно оскандалилася через стосунки з чоловіком Каньє Вестом, часто ділиться в соцмережі Instagram пікантними фотографіями і відео. Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників новим фото, на якому з'явилася в цікавому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кім зображена, стоячи в тьмяному приміщенні, вона витягнулася в еротичній позі і з викликом дивиться в камеру. На ній бежевий наряд, який складається з трусів із завищеною талією і вузького ліфчика, який ледь утримує пружні груди. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фотографії Кардашьян розповіла про білизну власного бренду. Шанувальники зіркової красуні в захваті від знімка, її завалюють компліментами в коментарях до публікації, обговорюючи її незвичайну фігуру і білизну.

Кім Кардашьян, фото - https://www.instagram.com/kimkardashian/?hl=uk
Кім Кардашьян, фото - https://www.instagram.com/kimkardashian/?hl=uk

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще