Роза Сябітова, яка виступає ведучою програми "Давай поженимся!" на "Першому каналі", вирішила кинутися під вантажівку біля своєї домашньої ділянки, щоб захистити таким чином встановлену плитку.

Читайте Знай в Google News!

Вона зняла на відео протистояння з будівельниками сусідського будинку і опублікувала у себе на акаунті в соціальній мережі Instagram в Stories.

Сябітова повідомила, що ще під час будівництва свого будинку, спеціально залишила кілька метрів власної землі для зручності в'їзду, проте сусіди вирішили встановити паркан, через який виникли подібні труднощі для великих автомобілів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Потім же надала відео про спроби вантажного автомобіля покинути ділянку біля її будинку. Вона обурилася через те, що водій машини мало не зачепив стовп і незабаром кинулася під колеса з фразою: "Стій! Дави мене! Давай, давай, дави! Дивіться, Він мене тисне!". І все це, щоб врятувати свою плитку від руйнування.

Водій вийшов з автомобіля і поставив питання про те, чи нормальна вона людина. Жінка відповіла ствердно і заявила, що втомилася від подібного ставлення з боку будівельників сусіднього будинку. За її словами, це триває вже 2 місяць.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Регіна Тодоренко задерла ногу перед одруженим чоловіком: "Цікаво, що з усього цього вийде"

Як повідомляв "Знай.ua", юристи приправили гаряче прощання Мессі з" Барселоною "гострим поворотом: "Стрибнули у вир..."

Знай.ua писав, колишня дружина Єфремова віддала шахраям більше мільйона рублів.