Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями. У своєму Instagram зіркова красуня часто публікує відверті знімки, і цей раз не став винятком – Даша виклала спекотні кадри з нової фотосесії, на яких з'явилася в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Астаф'єва відображена в цікавій локації, вона стоїть в різних позах, активно позуючи фотографу. Перед камерою співачка з'явилася в коротенькій леопардовій сукні, яка підкреслила витончену фігуру і оголила стрункі ніжки. Волосся красуні зібрані в цікаву зачіску, а на її обличчі тобто, то немає сонцезахисні окуляри і мила посмішка. У підписі до публікації Даша відповіла на чутки про вагітність: "Фантазія багатьох моїх передплатників усміхає мене. Вітаю, ви всі вагітні". Фанати в захваті від нового образу зірки, її завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.