34 - річна фото-і фітнес-модель з США Ана Чері визнана однією з найкрасивіших жінок світу. Незважаючи на те, що її параметри далекі від класичних 90-60-90, ідеальне спортивне тіло Ани заворожує — вона стала предметом обожнювання фанатів у всьому світі. Чері активно веде свій блог в Instagram, де ділиться з передплатниками яскравим контентом, який включає в себе фото з усіх сфер її життя.

Спортсменка показує фанам, як проводить час на природі, На пляжі, як розважається вдома і працює на тренуваннях. Не соромиться вона ділитися і дуже відвертими знімками. Так, наприклад, на останньому фото, яке Чері запостила 29 серпня, вона позує в топіку, ледь прикриває її спортивні принади, і символічних трусиках, які відкривають простір для чоловічої фантазії. Досить сміливий кадр всього за день набрав майже 200 000 лайків.

Ана Чері знялася на тлі неонового напису "Never Stop Dreaming", — "ніколи не переставай мріяти". І дійсно, вона дала своїй величезній аудиторії привід помріяти! Дівчатам — про таких же формах. Чоловікам ... самі знаєте.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері помістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні.

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.