Російська співачка Валерія - людина світська. На своїй сторінці в Instagram виконавиця хіта "Часики" не соромиться публікувати найінтимніші подробиці свого життя. На сторінці Валерії можна побачити, що вона їсть, де і як проводить вільний час і навіть як свариться з чоловіком — Йосипом Пригожиним. Цього разу артистка поділилася фотографією зі свого тренування. Вона розповіла, що останнім часом нічого не їсть перед заняттями спортом.

"Мій добрий ранок. Пост для тих, кому близька тема фітнесу. Останнім часом стала тренуватися натщесерце, раніше абсолютно не могла - зараз починаю звикати. А коли займаєтеся ви? Як харчуєтеся? Чи приймаєте вітаміни, добавки? Давайте обмінюватися досвідом", - закликала підписників Валерія.

У той же час в коментарях по-різному відреагували на її пост. Зокрема, багато хто став писати про те, що співачка трохи перестаралася з уколами краси. "Лерочка, щось губу з лева перекачали! Застреліть вашого косметолога" « "Вся перекроєна«,» з уколами краси перебір«," Валерія, захоплююся Вами! Хочеться кави з ранку з чим-небудь, але після пандемії не можу змусити себе займатися», - писали люди в коментарях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 41-річна екс-віагрянка Джанабаєва похвалилася фігурою, якій позаздрять всі.

Як повідомляв " Знай.ua", міцні відносини або розлучення на благо: Камінська і Дімопопулос поділилися секретами щасливого життя.

Знай.ua писав, Гайтана в пристрасному танці відкрила головний секрет вічних відносин: всього один крок.