Якщо ти дочка такої акторської пари, як Анджеліна Джолі і Бред Пітт, то про тебе в будь-якому випадку будуть говорити. Нічого навіть робити не варто.

Але Шайло Джолі-Пітт привертає до себе навіть більше уваги, ніж зіркові батьки.

Чому? Для тих, хто вже довго стежить за життям сімейства - не секрет, що ще з дев'ятирічного віку Шайло просила називати її Джоном, повідомляють місцеві ЗМІ.

Крім чоловічого імені, вона обирала і чоловічий одяг, носила зачіски, як її батько в молодості.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Але на цьому все не закінчилося. Шайла змінила своє ім'я в паспорті, офіційно ставши Джоном. Слідом, судячи з чуток, навіть стала приймати гормони, щоб стати ще більше схожою на хлопця.

Усіх фанів турбувало питання, як сприймають такі експерименти батьки. Як пізніше виявилося, батьки і не думали втручатися. Шайло дозволяли реалізовувати будь-які задумки. Близькі до сім'ї люди розповідали, що батько дуже пишається донькою. Він повністю приймає її такою, яка вона є. "Бред цінує її вірність собі і доброту до братів та сестер", - розповідає джерело.

Однак все це не в'яжеться з нинішнім виглядом Джона-Шайли. Шанувальники стали помічати, що на останніх фото дитина стала виглядати жіночно: у неї відросло волосся, яке тепер акуратно зібране в хвостик, замість чоловічого одягу - стильні короткі шорти. Багатьох це збило з пантелику.

Деякі відзначають, що подібний вигляд у сучасному світі не йде врозріз з її гендерною самоідентифікацією.

Хоча це все може бути експериментом, який запропонувала мати: тиждень жити в образі дівчинки, а тиждень в образі хлопчика, щоб зрозуміти свої бажання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, доньці Анджеліни Джолі, яка хотіла змінити стать, зробили операцію

Також Знай.ua розповідав про зірок, які виховують дітей-трансгендерів і не соромляться цього