55-річна Таїсія Повалій-виконавиця, якій в 1997 році було присвоєно почесне звання Народної артистки України, а в 2012 — Інгушетії.

У Києві на Хрещатику була удостоєна іменною зіркою на "Алеї зірок", яка через 3 роки, в 2014 році була знищена вандалами.

Читайте Знай в Google News!

У 2012 році балотувалася до Верховної Ради України від Партії регіонів і протягом 6 місяців була радником Віктора Януковича. За свою нетривалу політичну кар'єру встигла потрапити в гучний скандал з Сергієм Власенком. І в 2015 році до Верховної Ради був внесений законопроект про позбавлення звання Народної артистки її і ряду інших виконавців.

Зараз вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram свою нову пісню під назвою "Крила". У підписі вони прикріпила текст, який пов'язаний з основною думкою твору: "Ми приходимо на цю Землю різні, але у всіх нас є крила! Багато їх складають і пливуть за течією в натовпі! А є ті, хто думає інакше! Вони виділяються, їм обрізають крила, але крила відростають все більше і більше!!!".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У коментарях зібралося багато шанувальників, які поділилися своїми думками щодо цього твору: "Це як взагалі??? Проживши вже достатній проміжок життя, - ти раптом розумієш, що взагалі не усвідомлюєш найголовніших правил Всесвіту. Або відкриваєш їх так, що відгомони чутні крізь самі звичні, і, здавалося б, зрозумілі фактори - і в ретроспективу пройденого шляху і на вічність попереду. Як емоції найчесніші, гострі і самі "свої". Але як Ви, Тая, можете чути, розуміти, вгадувати і втілювати в тембрі і виконанні - то про що ми нікому по суті не говоримо. Как??? Мільйони спасибі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Бажання образити і розділити", - Бурмака прокоментувала скандал навколо концерту на День Незалежності.

Як повідомляв "Знай.ua", Королева у халаті опинилася в обіймах Тарзана: "суцільна любов"

Знай.ua писав, "Качає губи?",- Валерія показала фото зі свого тренування, але її підняли на сміх.