Популярна українська топ-модель і ведуча проекту "Подіум" на Новому каналі Наталія Гоцій зізналася, які кошмари пережила через анорексію.

Про це зірка відверто поговорила з Анною Олицькою в інтерв'ю для її Youtube-каналу.

Про хворобу топ-моделі відомо вже давно. Наталя часто розповідала про те, як захворіла на анорексію на піку своєї кар'єри. Вона відверто зізналася, що в її оточенні худнути намагалися всі дівчата: хто за допомогою голоду, а хто - навіть вживаючи наркотики. Ведуча вибрала для себе перший варіант.

Я чомусь вирішила, що для функціонування мені достатньо стаканчика малини і п'яти креветок. Чому саме ці продукти, не знаю. Згодом додала до свого "раціону" ще сік лимона. Знову ж таки не скажу, чим був обумовлений мій вибір. Але приходячи в будь-який заклад, я замовляла лимонний фреш. На такому харчуванні прожила рік, а, можливо, навіть більше.

При зрості 181 см вага дівчини становила 46 кг.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Все моє тіло було покрито ранами, і я можу тільки уявити, що було у мене всередині. Агентство, звичайно, бралося мене лікувати. Я працювала з психологом. Також щоранку мені привозили сумку з їжею, в ній був мій раціон на весь день. До мене навіть приставили людину, яка стежила, щоб я їла," - зізнається ведуча проекту "подіум" на Новому каналі.

Однак повернутися до здорового життя Наталії допомогло не це, а вже колишній чоловік. Він повернув її до нормального харчування, і топ-моделі вдалося двічі завагітніти і народити двох здорових дітей.

"Зараз моя вага становить 60 кг. І я абсолютно не переживаю, набрала я кілька грамів чи ні. Для мене важливіше не худнути," - говорить модель.

Нагадаємо, Тіматі на межі розставання: Решетова знову натякнула на кінець.

Як повідомляв портал "Знай.uа", рок долі: мати фешн ікони померла в річницю похорону дочки.

Також "Знай.uа" писав, що у зірки групи" Дискотека Аварія " знову весілля.