Сергій Безруков-46-річний російський актор кіно, телебачення і драматичного театру. Також він виступає режисером, сценаристом, продюсером і співаком. У 2008 році був нагороджений почесним званням Народного артиста Російської Федерації і з 2014 року став художнім керівником Московського губернського театру.

Читайте Знай в Google News!

У 2002 році став членом партії "Единая Россия", 10 років потому відмовився зніматися в ролику на підтримку кандидата в президенти Володимира Володимировича Путіна. Однак в 2015 році був внесений СБУ в список персон, що створюють загрозу нац.безпеки України, так як роком раніше надав все ж підтримку політики Путіна в Україні та Криму.

Нещодавно він опублікував серію знімків в Instagram зі своєї поїздки в село Свияжск з населенням менше 250 чоловік. На фотографіях його відобразили з луком, біля гармати і в одному з Свияжских соборів. "Спасибі, Свияжск!!! Я обов'язково повернуся....", — написав він.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Гарного вечора! У Свияжска дуже цікава історія... Вдалого виступу завтра! Бережіть себе!", "Дуже здорово, ми в це літо теж були тут!!! Величезні враження!!!!", "Скільки всього ми ще не знаємо. Вік живи — вік вчися", - розповіли його шанувальники в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наталія Могилевська з келихом ігристого побешкетувала, закинувши ногу: "Ось 27 років тобі тут... кайфово"

Як повідомляв "Знай.ua", соковита Ана Чері оголила пружні форми і подарувала фанатам надію “ " ніколи не переставай"

Знай.ua писав, телеведуча Алла Мазур залишилася без частини волосся, фахівець постарався.