Українська телеведуча Марічка Падалко, яка працює на каналі 1+1, розповіла про самопочуття і протікання коронавірусної інфекції. Дочка Падалко вже одужала, проте жінка ще має деякі неприємні симптоми.

Читайте Знай в Google News!

Вона повідомила про це у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook і почала з хороших новин, серед яких негативний ПЛР-тест старшої дочки. З державної лабораторії результати довелося чекати 6 днів, тоді як інформацію про перше тестування довелося чекати цілих 9 днів.

"Це знову таки, підтверджує те, що "негативні" ПЛР-тести повертаються швидше. Це навіть видно по заключеннню: ми отримали результат в той же день, що він потрапив на обробку. Минулий раз, коли ПЛР у Маші був "позитивний", він надійшов через два дні від дати початку дослідження зразка, яка була вказана в документі", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Згадуючи своє самопочуття, Марічка Падалко заявила про з'явилася інтоксикацію і порівняла її з "вагітним токсикозом" і "морською хворобою". Це була нудота і головний біль, описана телеведучою як "винос мозку".

Підсумувавши лист словами про те, що COVID-19 паралізує все, чим займається людина в житті протягом не менше 14 днів. Сама вона знаходиться на самоізоляції 16 днів і планує пробути вдома ще кілька діб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гаряча подружка Бонда Куриленко зірвала з себе одяг і еротично прилягла.

Як повідомляв "Знай.ua", продюсер Білана пообіцяла винагороду за інформацію про "сiру мишу", яка назвала її "бабусею"

Знай.ua писав, сестра Брітні Спірс домоглася опікунства і змусила переживати фанатів співачки - навіть гірше батька.