Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу інтригуюче фото, на якому з'явилася в компанії нового партнера по "танцям з зірками" Дмитра Дікусара. Фанати вже в передчутті, вони впевнені, що ці двоє підірвуть танцпол.

Читайте Знай в Google News!

На новому чорно-білому знімку, Слава і Дмитро відображені на прогулянці в цікавому місці. Співачка ніби напала на партнера ззаду і обхопила його голову руками, при цьому вона з легкою усмішкою дивиться в камеру. На ній темне плаття, яке майже не видно, а хореограф позує в Чорне сорочці. У підписі до фотографії Камінська написала: "Побажайте нам удачі. Today is the day... коли ми вперше вийдемо на паркет. І нам дуже важлива Ваша підтримка. Сьогодні / 21:00, телеканал 1+1, @tanci1plus1". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.