Російська співачка і акторка Анастасія Стоцька зіграє у постановці мюзиклу "Шахи". Протеже короля поп-музики Філіпа Кіркорова зіграє роль Флоренс, секунданта і подруги американської гросмейстерки. Музична п'єса написана справжніми світовими зірками — учасниками квартету ABBA Бйорном Ульвеусом і Бенні Андерссоном, а також американцем Тімом Райсом, знаменитим мюзиклами "Ісус Христос Суперзірка" та "Евіта".

Читайте Знай в Google News!

Своїми творчими планами тоцька поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Обожнюю цю чорно-білу естетику! 🏁 Так, дорогі друзі, в цьому легендарному мюзиклі я візьму участь - в ролі Флоренс, подруги і секунданта американського гросмейстера. Для мене чекає дуже цікава, складна і філігранна робота, де голос повинен звучати подібно музичному інструменту.🎸 Приголомшлива музика неперевершеного квартету "ABBA"! 🎹 Я закохуюся в неї все більше з кожним прослуховуванням. 😍 Незвичайна радість доторкнутися до такого матеріалу. Я з трепетом очікував репетиції, і сльози щастя навертаються від майбутньої роботи. З цікавістю і хвилюванням чекаю початку роботи з режисером Євгеном Писарєвим. Дуже захоплююся нашою творчою командою", — написала Стоцька у публікації.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Прем'єра вистави запланована вже на 17 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Протеже Кіркорова Стоцька показала сина, фанати впізнали знайомі риси: "Маленька копія Філіпа".

Як повідомляв портал Знай.ua, Стоцька показала в мережі копію Кіркорова і заговорила про втрату популярності: "Я бл*дь".

Також Знай.ua писав, що Співачка Анастасія Стоцька народила дочку.