Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу інтригуюче фото, на якому з'явилася в компанії нового партнера по "Танцям з зірками" Дмитра Дікусара. Фанати вже в передчутті, вони впевнені, що ці двоє підірвуть танцпол. На новому яскравому знімку, Слава і Дмитро відображені, мабуть, на одній з фінальних репетицій, адже на них сценічні вбрання. А в підписі до публікації вона поділилася своїм хвилюванням.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні - один з найбільш хвилюючих днів у моєму житті. Два роки тому травма не дозволила мені вийти на паркет, але тоді моє життя було зовсім іншим у всіх сферах. Зараз, пройшовши певний шлях протягом цих двох років, я відчуваю, що готова. Готова довіритися партнеру, готова розчинитися в танці, готова ризикувати і пробувати нове, готова приміряти різні образи і амплуа. Я готова. Дякую @dikusar_dmitriy, я майже не боюся (але це не точно). О 21: 00 включайте телеканал 1+1 і занурюйтеся в дивовижну атмосферу танцю. Кожній парі є чим здивувати свого глядача. Пс. попереджаю відразу: спаму буде багато, у мене всередині мільярд різних відчуттів", - написала Слава.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.