Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість потішила аудиторію несподіваною новиною - красуня прийняла естафету від виконавиці Юлії Саніної і збирається брати участь в улюбленому танцювальному шоу українців "Танці з зірками". Артистка вже встигла видати нового партнера - ним став Дмитро Дікусар.

Так, красуня засвітила розкішну струнку фігуру і форми в яскравій міні-сукні з глибоким декольте, прикрашеній блискучою бахромою, доповнивши образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах. При цьому Слава зізналася, навіщо вирушила на проект, а також раптово видала любов всього свого життя.

Чи є в серці місце танцю? ⠀ Любов всього мого життя — сцена. Сцена переживала злети, падіння, дівочі неврози, і навіть кількох моїх чоловіків. Гучні фіаско трансформувалися в перемоги, хворобливі розставання перетворювалися на хіти, а сцена завжди була таблеткою від будь-яких проблем. Я не знаю і не вмію забуватися по-іншому. А зараз помічаю, що в танцювальному залі час завмирає. Чи я зможу полюбити паркет, чи прийме він мене, чи вийде розкритися — покаже тільки час. Але місце в серці, на всяк випадок, зроблено❤️

Варто відзначити, що співачка повинна була брати участь у "Танцях" ще в 2018 році, коли її партнером був Ігор Кузьменко, однак красуня пошкодила спину на одній з репетицій і не змогла вийти на паркет.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.