Софія Ротару-73-річна зірка радянської та української естради, яка останнім часом майже не виступає, але все також має армію шанувальників. У артистки є сторінка в Instagram, але нові публікації там з'являються дуже рідко. Але, мабуть, зірка вирішила змінити ситуацію, і почала активно викладати знімки з сімейного свята - ювілею свого сина Руслана.

Читайте Знай в Google News!

На одному з фото Софія Михайлівна одна в дуже цікавому образі, фанати буквально її не впізнають. На новому знімку співачка відображена в красивому коричневому платті цікавого візерунка і фасону, при цьому на ній безліч розкішних прикрас. Зірка кокетливо запустила руки в розпущене волосся, на її обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. Ротару не підписала свою фотографію, зате фанати почали активно обговорювати її. Софію Михайлівну завалюють компліментами в коментарях до знімка, всі захоплюються її красою і свіжим виглядом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, син Ротару зворушив українців до глибини душі любов'ю до матері - "Ким я був у минулому житті...".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що син Софії Ротару зізнався, куди поділася народна артистка – про концерти можна забути.

Також портал "Знай.ua" писав, що онука Ротару Соня показала трепетне сімейне фото з красунею-бабусею.