Радянський і російський артист Ігор Ніколаєв відомий хітами "Такси, такси", "Незнакомка", "Выпьем за любовь" і "Миражи" згадав про померлого Йосипа Кобзона.

Про це артист написав допис на своїй сторінці в Іnstagram, прикріпивши спільне фото з Кобзоном і Лолітою.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні День пам'яті Йосипа Кобзона. 2 роки тому його не стало. Можу нескінченно дивитися " 17 миттєвостей весни» і слухати «біль моя, ти покинь мене..."і" не думай про секунди зверхньо"! Це воістину був голос великої країни СРСР! Пощастило писати для нього пісні, співати з ним, бути разом на одній сцені!.. Вічна пам'ять.🙌🌹🌹🙏", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що Кобзон активно підтримував політику президента РФ Путіна щодо України, а також терористичні угрупування в Донецьку, Луганську і Криму.

У 2005 році стало відомо, що артист пережив складну операцію з видалення злоякісної пухлини. Операція була проведена в Німеччині. Оперативне втручання послабило імунітет артиста. Потім у нього діагностували запалення легень і нирок.

У 2009 році артист був прооперований вдруге і знову в Німеччині. Через п'ять днів після важкої операції Йосип Кобзон відправився на музичний фестиваль в Юрмалу і навіть заспівав. У 2010 році на концерті в Астані Йосип Давидович двічі знепритомнів на сцені і втратив свідомість. Як виявилося, рак став причиною анемії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пошарпаний життям Ігор Ніколаєв показав облуплене від старості обличчя: "Непогана мішень".

Як повідомляв "Знай.ua", 60-річний Ігор Ніколаєв задумався про власну заміну: "творчих успіхів тобі".

Також Знай.ua писав, Наташа Корольова згадала пікантний момент із Зеленським