Донька примадонни російської естради Алли Пугачової, співачка і акторка Крістіна Орбакайте поділилася фотоколажем, на якому можна побачити деякі з її головних ролей в кіно. Публікацію вона присвятила Дню радянського кіно, який відзначається 27 серпня.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне зображення було розміщене на офіційній сторінці Орбакайте в соціальній мережі Instagram.

На світлинах показані кадри з таких фільмів як "Опудало" (1983), "Віват, гардемарини!" (1991), "Благодійний бал" (1993), "Фара" (1998), а також стрічок серії "Кохання-зітхання (Любовь-морковь)".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Етапи великого шляху", "З роками тільки красивіша", "Як час швидко летить! Час! Зупинись!" — відгукуються на публікацію підписники зірки.

Дебютувала у кіно Орбакайте ще у 12-річному віці у фільмі Ролана Бикова "Опудало", присвяченому проблемі шкільної травлі (булінгу). Дівчинка зіграла там головну роль і запам'яталась по цій доволі резонансній стрічці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Орбакайте показала єдину онуку Пугачової.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній чоловік Орбакайте одружився вже вшосте на зовсім юній дівчинці з Чечні.

Також Знай.ua писав, заплакана Крістіна Орбакайте з'явилася на публіці в траурному вбранні.