Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася шпагатами в бікіні скірзь, де попало. Зірка показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram найепатажніші моменти свого життя. Сама себе Волочкова називає "великою балериною", хоча на справжній сцені вже не була років 15.

Читайте Знай в Google News!

Однак, якщо порівняти балерину із її колегами по сцені, то вона знатно уступає своїми талантами і професійними здібностями. Порівняти можна завдяки фото з однакових епізодів на сцені за участю різних балерин.

Місце солістки Великого театру своїй фаворитці в 90-ті їй купив її одружений покровитель-олігарх. Але як подейкували в театрі "ніякі гроші не можуть зробити з корчі приму".

Анна Циганкова в 40 років прийнята примою-балериною театру Нідерландів. Анастасія Волочкова в 40 розкорячується на дитячому концерті.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Волочкова//odnaminyta.com/
Волочкова//odnaminyta.com/

Та ж Циганкова в ролі чорного лебедя в балеті "Лебедине озеро" і Волочкова – Білий лебідь (одній на фото 37 років, другий було 28).

Волочкова//odnaminyta.com/
Волочкова//odnaminyta.com/

Діані Вишневій було 42 роки на момент фото, вона прима-балерині Маріїнського театру. Перед цим вона 4 місяці як народила другу дитину. Волочкової 30.

Волочкова//odnaminyta.com/
Волочкова//odnaminyta.com/

Марії Александрової 44 роки, вона на сцені Великого театру. Волочкової 42 і вона так виступає на дитячому новорічному ранку. На неї кілька разів писали скарги батьківські комітети за неналежний вигляд перед дітьми.

Волочкова//odnaminyta.com/
Волочкова//odnaminyta.com/

Волочкова//odnaminyta.com/
Волочкова//odnaminyta.com/

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.