Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила разом з великою і дружною сім'єю в теплі краї, орендуючи розкішну віллу з басейном.

Так, артистка виставила спокусливий кадр, позуючи на тлі блакитної води і ніжно-рожевого заходу сонця , який спадав на верхівки гір. При цьому вбрання для вечірнього променаду красуня вибрала дуже незвичайне, примірявши чорну міні-спідницю і білосніжний топ, грайливо накинувши на одне плече блейзер-оверсайз і доповнивши образ різними срібними аксесуарами. Також мама двох дочок вигідно підкреслила струнку фігуру, над якою наполегливо працює.

❤️

Фолловери засипали Світлану компліментами: "най-най❤️", "Прекрасна, ЛобоДушечка❤️😍😍😍", "Шикарна жінка 🔥", "Неймовірне поєднання фарб😍😍😍", "Яка гарна😍❤️🖤", "Кохаю❤️🔥❤️", "Богиня 🔥🔥🔥", "шикарна 😻🔥", "Просто 🔥🔥🔥 Ви чудово виглядаєте!".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.