Українська дикторка Марічка Падалко розповіла про карантинні нововведення, з якими зіштовхнуться її діти при навчанні в епоху пандемії коронавірусної хвороби Covid-19. Так, середні і старші класи навчатимуться позмінно, а молодшій донечці взагалі доведеться побачити "безконтактний хоровод". Більше того, навіть не всі діти підуть до школи на день знань 1 вересня.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним постом Падалко поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"В нас «перше вересня» завтра лише для однієї дитини, бо «групи» двох старших дітей починають вчитися з наступного тижня.

<...>

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Щодня вчиться лише початкова школа (1-4 класи)

Учні 5-11 класів приходять до школи «тиждень через тиждень»

Впродовж очного тижня вони мають отримати від вчителя матеріал за два тижня. І тиждень самостійної роботи витратити вдома на його опрацювання і домашні завдання. Вочевидь, на тиждень домашнього навчання (не плутати з онлайн навчанням) в дітей буде більше самостійних завдань

Школа не може заборонити ходити учням на уроки щодня, тобто тим, чиї батьки категорично проти навчання «тиждень через тиждень». Таких поки не багато, але вони будуть. Якщо їхня кількість стане критичної, директор буде змушений розводити класти по змінах. Ця ідея в школі від початку не прижилася, і батьки більшістю «проголосували» за «тиждень через тиждень»

Впродовж тижня А і тижня Б вчителі проводять ідентичні заняття

Якщо хтось в класі захворіває на ковід, то його група йде на карантин

Різні класи починають уроки в різний час, щоб уникнути ранкового скупчення - 8:10, 8:20 і 8:30

Якщо Київ опиняється у «червоній» зоні, і ідемо всі на карантин, то знов, як і навесні, це буде домашня освіта - завдання від вчителів через вайбер", — написала ведуча програми новин.

Не обійшлося й без курйозів. Наприклад, зовсім інакше святкуватимуть тепер дні народження дітей.

"Ще з «родзинок» нашого часу - іменинникам не можна приносити пригощання для однокласників (це і очікувалося), натомість завтра на честь моєї Катрусі буде «безконтактний» хоровод😀 - так і написали)", — розповіла Падалко.

Марічка Падалко не так давно здобула медійну відомість завдяки витримці, яку вона проявила у прямому ефірі, коли в неї випав зуб. Саме за цей випадок у ЗМІ її назвали "зубною феєю".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Марічка Падалко злягла з коронавірусом разом з дочкою і сином: "Спочатку боліло горло"

Як повідомляв портал Знай.ua, Марічка Падалко, яка втратила зуб у прямому ефірі, порівняла вірус з вагітним токсикозом: "Винос мозку".

Також Знай.ua писав, що "Беззуба" Марічка Падалко захворіла на коронавірус.