Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила яскравий літній кадр, насолоджуючись молочним коктейлем в маєчці чорного кольору з глибоким декольте і розповівши про свій досвід грудного вигодовування.

Так, артистка зізналася, що годувала грудьми не тільки своїх дітей, а й була "молочною мамою" для інших, заробляючи на цьому гроші. Варто відзначити, що в родині Бабкіних троє дітей - Артур, Веселина і однорічний Єлисейчик. Чоловік Сергій теж пив молоко Сніжани, не дозволяючи виливати його.

у мене багато молочних дітей‼️🍼 Я фанат ГВ! І вважаю себе справжнім героєм ГРУДНОГО вигодовування‼️ Народивши Артусика @babkin.artur, у мене виникло питання-Як, їдучи, зберегти ГВ? Необхідні були поїздки до Києва-невеликі зйомки, вистави, кастинги... Пакетів для заморозки молока тоді ще не було, спеціальні контейнери були дуже дорогі. Я зціджувалася і заморожувала молочко в баночки з під дитячого харчування. Молока було так багато, що подружки, які це знали, носили своїх діток мені і я їх годувала. Одного разу до мене прийшла жінка з молочної кухні і запитала, чи Хочу я підробляти тим, що буду давати своє молочко матусям, які не можуть годувати? Я погодилася. І до мене стали приходити щоранку чоловіки🤪 - тата, яким я віддавала баночки молока, а вони мені грошики. Таким був мій молочний заробіток😂 З Весею @veselina.babkina - ми через 2 тижні після пологів поїхали на гастролі з театром в Пітер. І у мене вже до цього часу була забита морозилка замороженими пакетами грудного молочка. Потім ми поїхали на гастролі до Німеччини на 2 тижні і молока теж вистачило. З Весюй до року було дуже багато гастролей і жодного разу Веселині не давали суміш. Весю я годувала до 2 років. На всіх гастролях, в машинах, поїздах, літаках, я зціджувалася кожні 3 години, щоб підтримувати лактацію. У поїздках моє молочко пив @babkin_official СБ, не дозволяючи мені його виливати. Так що він теж мій молочний синочок😍 З Єлисейчиком було точно також. Цей процес Мені став дуже звичним. Під час Єлисейчика, я підгодовувала ще одну дитинку кілька місяців, вже безкоштовно 😂 Одного разу зустріла знайому дівчинку в Києві, яка мені сказала, що в місяць припинила годувати, тому як гастролі, концерти, багато роботи... Я не засуджую її, але в цей момент з'явилася ТАКАААА гордість собою! 🥰 Я йшла, а у мене ззаду розпускалися крила!!! Я дуже пишаюся собою! І вважаю себе героєм ГВ! 🤱 🏻 У мене дуже багато молочних дітей, багатьох я навіть не бачила😉 Зараз я вже завершила ГВ з лисеням ( 1 рік.2 міс), на те були причини ( антибіотики) Ставте ❤️ цьому посту і я поділюся своїм досвідом завершення ГВ.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.