Микита Добринін-один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото і відео з новоспеченою дружиною, а на цей раз він розповів про свої почуття через два роки відносин з дівчиною.

Читайте Знай в Google News!

" сьогодні вже два роки, як ми разом. Люблю повторювати, що якби не проект "Холостяк", ми б однозначно повинні були зустрітися в звичайному житті. Радію і пишаюся тим, скільки ми вже пройшли: складні зйомки, подорожі, притирання. І навіть через деякий час, наша сімейне життя стає ще цікавіше, ми не перестаємо дивувати один одного. Ти відповіла "Так", ми відгуляли найкрасивіше весілля. І стільки крутого у нас ще попереду", - стверджує Добринін.

Шанувальники не пройшли повз публікації і відзначили, якими красивими і щасливими виглядають молодята і побажали їм довгого і щасливого сімейного життя.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"вітаю", "які ж ви гарненькі", " а у нареченої плаття ...не те", " яка приголомшлива пара!) вітаю"," у подружки є фото з ким лизався в липні"," за пів року могли б знайти більш гідне і ошатне", "вітаю", "красиві", "які ж ви красиві !!!Дай Бог вам щасливого і довгого-довгого, щасливого сімейного життя", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, одружений "Холостяк" Добринін вперше заговорив про деструктивні відносини.

Як повідомляв Знай. ua, дружина "холостяка" Добриніна Даша Квіткова осідлала красивого жеребця, поки чоловік не бачить.

Також Знай. ua писав, що "Холостяк" Добринін не соромлячись квіткову підказав чоловікам, як спокусити будь-яку дівчину.