Тренерка проєкту "Зважені та щасливі" Марина Боржемська поділилася мотиваційними історіями і закликала у жодному разі не боятися труднощів. Відповідний допис з'явився на сторінці Боржемської в Інстаграмі.

Читайте Знай в Google News!

"Не бійтеся труднощів. Успіх вимагає роботи, 100% віддачі і віри в себе. Дуже хочу, щоб ваш понеділок був заряджений мотивацією! Тому, знайшла кілька історій, які вам точно сподобаються", - написала Марина Боржемська у соцмережі.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

Мотиваційні історії від Марини Боржемської:

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  1. Волту Діснею відмовляли 302 рази у фінансуванні його проєктів, а першим повнометражним мультфільмам передрікали цілковитий провал.
  2. Щоб вижити, Сильвестру Сталлоне, довелося продати свого собаку і після продажу першого сценарію "Роккі" викупити за набагато більшу суму, ніж спочатку за нього виручив.
  3. Рукопис культової книги "Керрі" Стівена Кінга одного разу зопалу був викинутий на смітник після 30-ої відмови чергового видавництва.
  4. Успішною стала тільки третя спроба Генрі Форда заснувати автомобільну компанію.
  5. Соічіру Хонде не вдалося влаштуватися інженером в компанію Toyota. Його шлях почався від тотального безробіття до мільярдів.
  6. Джоан Роулінг писала книги про Гаррі Поттера після страшного розлучення і під час безгрошів'я, проживаючи з дитиною на соціальну допомогу.
  7. Майкла Джордана не брали ні в одну баскетбольну команду, навіть до шкільної через низький зріст.
  8. На початку кар'єри групі "Beatles" керівництво звукозаписної компанії сказало, що їм не подобається їх звучання і у них немає майбутнього в шоу-бізнесі.

"Уявіть тільки, що ми б не насолоджувалися культовими мультфільмами Disney або не познайомилися б з фантастичним всесвітом Гаррі Поттера, не почули неперевершених Beatles, якби всі ці люди прийняли серйозно відмови і перестали боротися за себе, досягаючи цілей! Тому, тільки вперед, вірте в себе! Людина здатна на все. Згідні?", - резюмувала Боржемська.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, названо ймовірну причину обстрілу автобуса під Харковом: "Лють і несправедливість"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сніжана Єгорова після скандалу пішла у поліцію: "Мені і моїм дітям погрожували"

Також "Знай.ua" писав, що погода дуритиме голови українцям то теплом, то прохолодою: коли чекати осінь