Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала гаряче відео-селфі, на якому рекламувала вбрання власного бренду одягу, який виявився злегка замалий на красуню.

Так, артистка приміряла червоний комплект, що складається з міні-спідниці і топа з глибоким декольте, засвітивши при цьому величезні груди. Куди Анна рекомендує відправитися в настільки ефектній одежині - залишається загадкою.

цим відео я б хотіла нагадати, що у мене приголомшливі літні знижки до 3 вересня . Мінус 30-50. І на цей комплект теж. А потім все ♪ Заходьте до нас ❤️

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Ганнуся ,ну він же вам малий💋", " Вам там це, плаття замале....", "Сукня подобається, але куди в ній можна вийти😂 😊"," А навіщо верх одягла,тобі без нього звичніше😃"," як можна бути такою непристойно красивою! 🔥🔥🔥", "🤤🤤🤤🤤 фігура🥰", " Сєдакова богиня😍 😍 😍", " Я б сказала гарячу пропозицію🔥","в такій сукні тільки з чоловіком на інтимну вечерю або сніданок 🤣 🤣 🤣 🤣 багато сексу, я жінка але очі впали відразу в декольте🤣".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.