Зірка з Галичини, Ірина Федишин, поділилась надзвичайно дивним відео на власній сторінці у соціальній мережі Instagram. На відео присутня сама Федишин, її син і маленький котик. Події розгортаються на тлі гір і насиченої зелені дерев.

Читайте Знай в Google News!

Співачка лежить у сонцезахисних окулярах на килимку, на грудях тримає маленьке, проте спокійне, кошенятко і пестить його. Син співачки, Олег, хоче забрати кошенятко у матері, проте Федишин його не віддає. Між матір'ю і сином відбувається приблизно такий діалог: “Мамо, віддай кошенятко. Воно мене любе. - Чекай, не тисни його. - Воно мене любе, ..енергія”. На жаль, хлопчик артикулював свої думки нечітко, а тому складно сказати, що він насправді хотів виразити.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Співачка підписала це дивне відео, на якому не віддає кошенятко власній дитині, так: “Деремося за котика... 🐈 Кому дістанеться енергія?😂

P.s.: скоро вам розкажу, що це за котик. У нього є вже сторінка в інста @simb_a224 Підписуйтеся 🙈😅

А..., до речі ☝️, не забудьте завтра увімкнути канал «Україна». Там буде мега шоу «Ти тільки мій» о 23:58🔥”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ірина Федишин пригорнула синів у важливий для християн день: "Зі святом"

Як повідомляв портал Знай.ua, Фігурна Федишин пішла підкорювати далекі гори в коротеньких шортах і зимових кросівках: "Бомба".

Також Знай.ua писав, що Ірина Федишин вилізла на капот з водійського сидіння і розповіла, що з нею сталося.