Нова кохана Бреда Пітта 27-річна модель Ніколь Потуральскі познайомилася з голлівудським актором в ресторані свого чоловіка в Берліні.

Читайте Знай в Google News!

Весь світ обговорює нову пасію Бреда Пітта: 27-річна модель Ніколь Потуральскі дуже красива і майже на 30 років молодша за актора. Але, як з'ясувалося, Ніколь - заміжня жінка. Причому вона явно віддає перевагу чоловікам старшого віку. Прекрасна німкеня живе з 68-річним берлінським ресторатором Роландом Мері, від якого народила сина Еміля. Зараз хлопчику 7 років.

Ніколь Потуральскі з сином, фото: Daily Mail
Ніколь Потуральскі з сином, фото: Daily Mail

Роланд Мері, фото: АР
Роланд Мері, фото: АР


Найцікавіше, що Роланд дружить з Бредом Піттом вже 10 років.
Як пише Daily Mail, знайомі Ніколь розповіли, що вона познайомилася з 56-річним Піттом в серпні минулого року в ресторані свого чоловіка Роланда Мері. Заклад "Borchardt", розташований в респектабельному берлінському районі Миті, вважається фешенебельним місцем.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Бред Пітт вперше побував в цьому ресторані в 2009 році разом з Квентіном Тарантіно, коли вони знімали в Німеччині фільм "Безславні виродки". Пітт і Тарантіно познайомилися з гостинним господарем закладу і були вражені місцевою кухнею.

Бред Пітт і Роланд Мері за якийсь час стали друзями, тому коли минулого літа Пітт з Тарантіно приїхали в Берлін на прем'єру нового фільму "Одного разу в Голлівуді", то знову заглянули до Роланда Мері на вогник. А той взяв і познайомив голлівудських друзів зі своєю красунею дружиною.

Ніколь Потуральскі і Анджеліна Джолі, фотоколаж Daily Mail
Ніколь Потуральскі і Анджеліна Джолі, фотоколаж Daily Mail

Кажуть, як тільки Бред побачив Ніколь, то відразу пропав. Пухкі губи, каштанове волосся - вона нагадала йому Анджеліну Джолі в молодості. Пітт обмінявся з дівчиною телефонами. А коли вона через кілька тижнів прилетіла в Лос-Анджелес на фотосесію, запросив її на побачення. Події розвивалися дуже швидко. Уже в листопаді папараці сфотографували Пітта і Ніколь на виступі Каньє Веста в Hollywood Bowl у Лос-Анджелесі. Пара явно фліртувала один з одним.

Бред Пітт та Ніколь Потуральскі, фото: splashnews
Бред Пітт та Ніколь Потуральскі, фото: splashnews

За словами оточення моделі, Ніколь все ще в шлюбі зі своїм 68-річним чоловіком. Друзі розповіли, що у подружжя відкритий шлюб - це передбачає, що кожен з них може зустрічатися з ким хоче.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини

Як повідомляв портал Знай.ua, донька Анджеліни Джолі і Бреда Пітта не може визначиться зі статтю

Також Знай.ua писав, Анджеліна Джолі приревнувала Бреда Пітта