Відома українська артистка і зірка "Жіночого кварталу" Анастасія Оруджова приголомшила своїх шанувальників. Яскрава брюнетка опублікувала на своїй сторінці в Іnstagram серію кумедних фото, на якому вони святкують ювілей подруги.

Читайте Знай в Google News!

"Было настолько весело, что, мне кажется, я всё ещё пьяненькая)) @zhezherica с твоими sweet 30!", - підписала життєрадісне фото комедійна акторка.

Оруджова // www.instagram
Оруджова // www.instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Епатажна акторка тримає в одній руці мікрофон, в іншій стакан з коктейлем. На наступній світлині їй на руки заліз бородатий мужчина і вона з пристрастю дивиться в сторону, а він погладжує їй підборіддя тим часом.

Оруджова // www.instagram
Оруджова // www.instagram

Оруджова // www.instagram
Оруджова // www.instagram

Неможливо не відзначити, як ефектно Оружева ефектно виглядає. Фанати прийшли в захват від такого шок-контенту і засипали коментарями веселу кварталівку.

"ВОТ ЭТО КОНТЕНТ!", "Круто я тебе микрофон держу через рукав платья! 😍", "Такі Кльові!👏🔥😍❤️", "Я не могу понять, кто на третей фотке в школьной форме, но я подумала, что это Кейт Миддлтон 🧐❤️", - коментують користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.