Популярна українська актриса Римма Зюбіна, яка покинула "Молодий театр", поділилася своєю історією про школу. Виявляється, майбутню артистку в початковій школі часто називали новенькою, що їй не дуже подобалося. Своєю історією Римма поділилася в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

"Новенька" - так називали мене, коли я після 1-го класу школи "ЮГВ" з Угорщини приїхала в "Союз", як називали його дорослі, і пішла в 2-ий, новий для мене клас. Хоча школа була майже навпроти нашого будинку, Мої документи відразу не прийняли", - пише Зюбіна.

Римма розповіла, що найпростіше учням, які вже один рік вчилися разом, її було називати "новенькою". І з першого погляду, нічого поганого в цьому слові немає, але дівчинка могла почути це звернення до себе ще протягом декількох років.

Римма Зюбіна, фото: Facebook
Римма Зюбіна, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

" і в цьому слові відразу був визначений статус і моє місце під сонцем. Це той дитячий жах, який на все життя залишається в тобі цими нескінченними спробами сподобатися, довести, що ти "своя", що ти така, як все, що у тебе, врешті-решт є ім'я. Свого. Відмінний. Інше. Можливо не таке просте для запам'ятовування, але воно є і воно не "новенька", - пише актриса.

Римма зазначила, що її однокласники, напевно, будуть читати це з подивом і вона закликала їх посміхнутися, тому що це все в минулому. Однак актриса помітила, що той стан ще багато разів повторювалося в її житті. Так, вона приходила в кожен театр не з його народження, а як "новенька" і в сім'ю свого чоловіка теж увійшла, як "новенька".

" і це нескінченні ретгени і оцінки, які відчуваєш на собі. Це заганяє тебе в якийсь кут Приниження, почуття провини і виправдання, за те що ти такий як є. Але ти не можеш бути кимось. Ти ж без імені, ти лише "новенька"", - стверджує артистка.

І потім Римма стала гордістю школи, тому що так хотілося "бути".

"Школа-це складний механізм породжений безсмертною системою, це боротьба за право бути собою. Не завжди в цій боротьбі перемагає правда. Мій син двічі був "новеньким", ми змінили три класи і дві школи, І кожен раз я думала, а чи відчуває він те, що відчувала я?",- думає Римма.

Своєю історією Зюбіна вирішила поділитися 1 вересня і таким чином привітати школярів з Днем знань.

"Новенька" - так називали мене, коли я після 1-го класу школи "ЮГВ" з Угорщини приїхала в "Союз", як називали його...

Geplaatst door Римма Зюбіна op Maandag 31 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, актриса Римма Зюбіна пояснила, чому відмовилася від нагороди Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, актриса Зюбіна закликала українців почати "війну".

Також Знай. ua писав, що актриса Римма Зюбіна взялася за перевиховання водіїв.