Комедійна акторка "95 Кварталу" Олена Кравець привітала українців із днем знань - 1 вересня. Адже сьогодні мільйони маленьких українців сядуть за шкільні парти.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо з її Іnstagram. Зірка додала своє шкільне фото із бантами, на вигляд десь 9 клас. В руках у неї квіти, а на шиї червона косинка - у СРСР всі школярі так носили.

Кравець, фото з Іnstagram
Кравець, фото з Іnstagram

"З Днем Знань!", - лаконічно підписала акторка раритетну світлину.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що перед початком чергових зйомок нових випусків "Вечірнього Кварталу" — Олена Кравець здала тест на COVID-19, який показав позитивний результат.

Про подробиці розповів її колега, комік Євген Кошовий. Він повідомив, що це сталося за кілька днів до зйомок, тому в найближчих ефірах Олена не з'явиться.

Олена Кравець буде замінена в нових випусках відразу чотирма актрисами з "Жіночого кварталу", серед яких Валерія Товстолес, Ольга Жуковцова, Ірина Сопонару і Анастасія Оруджова. Одна з дівчат заявила про відповідальність і хвилюваність подібної заміни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лисий з "Кварталу 95" знайшов заміну хворій на коронавірус Кравець.

Як повідомляв "Знай.ua", "Тримаю в руках": Влад Яма вперше показав світові свій скарб. Беззмінний член журі "Танці з зірками" Влад Яма похвалився фотографіями з кубком переможців популярного телевізійного шоу.

Знай.ua писав, Олена Філонова з "Ревізора" на шикарній яхті вивалила свої принади напоказ: "Потрібно себе балувати...".