Світлана Тарабарова — досить відома українська співачка і актриса, яка раніше була однією з солісток поп-групи Real O. у неї разом з нею входила телеведуча Регіна Тодоренко, відома завдяки передачі "Орел і Решка", а також Ліна Міцукі і Олена Кушніренко під псевдонімом Виноградова.

Читайте Знай в Google News!

19 травня 2020 року виконавиця поділилася зі своїми шанувальниками фотографіями в соціальній мережі Instagram та інформацією про те, що вдруге стала вагітною. Зараз вона досить часто ділиться знімками з животом.

На останній публікації вона постала в рожевій сукні. "Я вже зрозуміла... Величезні мрії стають реальністю, тільки коли багато і наполегливо працюєш", — повідомила вона. Ще в Stories поділилася відео з екскурсією по будинку, який крок за кроком добудовується.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ви дуже ніжна, красива і талановита", "Ви мені сьогодні вночі снилися. Чудовий сон"," Сонечко", "Така ніжна", "Дуже красива", — пишуть користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Микита Добринін після весілля з квітковою заговорив про складнощі: "Якби не "Холостяк"

Як повідомляв "Знай.ua", тренер " Зважених і щасливих" Боржемська навчила не боятися труднощів: "Людина здатна на все"

Знай.ua писав, Селін Діон вселилася в 13-річного хлопчину: судді просто не вірили, глядачі розкрили роти. У Бельгії 13-річний хлопчина на ім'я Абу вийшов на сцену талант-шоу "The Voice Kids Belgium" і по справжньому підкорив всіх присутніх в залі, глядачі розкрили роти, а судді просто не вірили.