Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим спокусливим кадром, позуючи в жіночному образі. Так, артистка приміряла відверту сукню з "хижим" леопардовим принтом і глибоким декольте, засвітивши струнку фігуру-мрію, над якою наполегливо працює в спортзалі.

Грайливий образ красуня доповнила макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах, зачіскою "голлівудські локони" і масивними сережками-кільцями з перлами, заінтгувавши камео (епізодичною роллю, де зірка грає саму себе) в одному з проектів.

"Камео" яку Ви заслужили 😂 😂 😂 Спокінок.

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Астаф'єву компліментами: "стильна, гламурна, чарівна!😘 🌹 💕 💋 ", "Хотбімба", "Вааууууууу❤️❤️❤️❤️❤️", "Леопарда, та ще руки на талії. Не підходьте а то буде непереливки.", "Ти прекрасна...) 😚 ", "Жінка просто мрія і вогонь🔥 🔥 🔥"," леопардова богиня🔥 🔥 🔥 😂","богиня❤️❤️".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.