Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали трепетний архівний колаж красуні і її 11-річного сина Веніаміна, привітавши українців з початком навчального року 1 вересня.

Так, артистка позувала в зовсім юному віці, примірявши шкільне платтячко чорного кольору і зачарувавши численних шанувальників схожістю з Венею, який, до слова, навчається у Великобританії.

всіх вітаємо з 1 вересня! Нехай цей рік принесе безліч нових відкриттів. Нехай кожен день буде яскравим, незабутнім, плідним і наповниться тільки позитивними результатами, новим досвідом і відмінним настроєм. Легкого навчання❤

Фолловери залишилися в захваті: "Мамин майбутній дипломат!!! Нехай щастя і любов ніколи не покидає їх!!!!", "Як схожі з Тіною)))) одне обличчя 💖 з першим Днем осені, друзі! Щастя всім! ❤ ️ ", "Рости таким же мудрим і справжнім, як твоя мама!", "Як схожі😍 💞❤️ всім удачі і терпіння🔥 😍 😍 😍".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.