Українські знаменитості в День Знань вирішили подякувати вчителям за їх непросту працю. Відповідне відео Маша Єфросиніна опублікувала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Зірки розповіли, що цей рік приніс нам чимало складних випробувань, коли люди зіткнулися з пандемією, кризою, економічними і техногенними катастрофами.

Однак саме в кризах пізнаються справжні герої.

"Лікарі, які рятують життя інших, ризикуючи своїм власним, поліцейські і військові, які вдень і вночі захищають нас. Рятувальники і будівельники, вчені та інженери. Нас об'єднує прагнення допомагати людям і робити світ кращим і також те, що колись нас цьому навчили вчителі. Навіть коли світові загрожує хаос, вчителі не припиняють працювати. Не припиняють вчити наших дітей бути успішними і милосердними. Не припиняють бути наставниками, партнерами, провідниками у дорослий світ. Під час карантину ми всі відчули, що бути вчителем дуже складно. Ми НЕ МОЖЕМО робити вашу роботу, на карантині це стало особливо помітно", - кажуть знаменитості за кадром.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Хочу висловити подяку Андріесу Капеньшу за те, що не тільки вчить мою дочку танцювати, а й вчить піклуватися про своє здоров'я, ставити цілі і досягати їх", - сказав Педан.

Кравець подякувала вчителю своєї дочки, який точно "на своєму місці".

"Спасибі Вам, Сергій, за те, що поважали особистість моєї дочки", - говорить Єфросиніна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Києві коронавірус пробрався до школи перед 1 вересня, ні дзвінка, ні першокласників з букетами.

Як повідомляв Знай. ua, Дніпровські школярі масово "забили" на маски і пішли у відрив 1 вересня.

Також Знай. ua писав, що актриса Римма Зюбіна 1 вересня зізналася, як боролася за місце під сонцем в школі.