Зірка "жіночого кварталу" Віра Кекелія поділилася ніжною фотосесією з букетом квітів. На своїй сторінці в Instagram вона поскаржилася, як швидко пролітає літо. І висловила надію, що років через 6-7 і її син, Іванко, піде вперше в перший клас, з таким же шикарним букетом.

"З 1 вересня;)

Як же швидко пролетіло літо;) ось так непомітно пролетить 6-7 років і ми з Ванею понесемо в цей день таку ж оберемок прекрасних квітів в школу;)", — написала Кекелія.

Шанувальники оцінили по достоїнству жіночний образ віри-ідеально укладені локони, пастельний макіяж, бежеву сукню в білу клітку, що оголює бездоганні плечі — Віра виглядала одночасно по-осінньому затишно і по-літньому спокусливо. Всього за кілька годин фотосесія набрала більше чотирьох тисяч лайків, і це явно ще не межа.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Це якийсь капєц! Ти безмежно красива!💜 ", "Так ось як виглядає весна?! 😍 ", ""🔥❤️Очаровашка", " яка ви крута!"- буквально "завалили" віру компліментами.

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.